馬鈴薯燉肉

馬鈴薯燉肉

4.6 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    150 克
  • 胛心肉 ,切塊(約3-4公分)
    400 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
    150 克
  • 300 克
  • 日式醬油
    4 大匙
  • 清酒
    2 大匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約4公分)
    400 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 454.9 kcal / 1901.3 kJ
Białko 22.5 g
Tłuszcz 28.9 g
Węglowodany 23.5 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 10.2 g
Sód 96.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...