
Urządzenia i Akcesoria
馬鈴薯燉肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)150 克
-
胛心肉 ,切塊(約3-4公分)400 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)150 克
-
水300 克
-
日式醬油4 大匙
-
清酒2 大匙
-
味醂1 大匙
-
馬鈴薯 ,去皮,切塊(約4公分)400 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
454.9 kcal /
1901.3 kJ
Białko
22.5 g
Tłuszcz
28.9 g
Węglowodany
23.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Sód
96.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

中式家常美味秘密
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan