馬鈴薯燉肉
TM6

馬鈴薯燉肉

4.7 (26 ocen)

Składniki

  • 10 克 油
  • 150 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
  • 400 克 胛心肉 ,切塊(約3-4公分)
  • 150 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
  • 300 克 水
  • 4 大匙 日式醬油
  • 2 大匙 清酒
  • 1 大匙 味醂
  • 400 克 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約4公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1901.3 kJ / 454.9 kcal
Białko
22.5 g
Węglowodany
23.5 g
Tłuszcz
28.9 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Błonnik
2.7 g
Sód
96.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy