酸甜骰子雞

酸甜骰子雞

4.5 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 去皮去骨雞胸肉 切塊(約2公分)
    400 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 1 顆
  • 低筋麵粉
    50 克
  • 15 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 番茄醬
    45 克
  • 30 克
  • 45 克
  • 白醋
    15 克
  • 甜椒 (任一種類) 切塊
    200 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 410 kcal / 1716 kJ
Białko 24.4 g
Tłuszcz 21.2 g
Węglowodany 29.1 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...