炒牛肉條

炒牛肉條

4.3 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 蒜頭
    1 顆
  • 牛肉條 (約1公分X4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
    250 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 126.8 kcal / 529.5 kJ
Białko 13.3 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 0.8 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 30 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...