高麗菜豬肉水餃

高麗菜豬肉水餃

4.2 41 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
30 個

Składniki

  • 高麗菜 ,切塊(約2公分)
    400 克
  • ,切塊(約2公分)
    10 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 2 大匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 豬絞肉
    300 克
  • 純芝麻油
    20 克
  • ,切蔥花
    20 克
  • 水餃皮
    30 張

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 56 kcal / 234.1 kJ
Białko 2.7 g
Tłuszcz 2.3 g
Węglowodany 6.3 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...