Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 1 顆 蒜頭
- 250 克 豬肉塊, 去腱 ,切條(約1公分X 4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Białko
- 55 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 187 mg