炒豬肉條
TM6

炒豬肉條

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 20 克 油
  • 1 顆 蒜頭
  • 250 克 豬肉塊, 去腱 ,切條(約1公分X 4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1933 kJ / 462 kcal
Białko
55 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
25 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
0.2 g
Sód
187 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy