Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 豬粗絞肉
- 15 克 乾香菇 (約6-8朵),泡軟瀝乾,去梗
- 1 ½ 茶匙 糖
- 1 茶匙 鹽
- 10 克 米酒
- 10 克 香油
- 50 克 地瓜粉
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1 顆 蛋白
- 1700 克 水
- Wartości odżywcze
- na 25 顆
- Kalorie
- 6140.6 kJ / 1469 kcal
- Białko
- 103 g
- Węglowodany
- 68.2 g
- Tłuszcz
- 83.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 310.1 g
- Błonnik
- 8.6 g
- Sód
- 1291.2 mg