香菇貢丸

香菇貢丸

3.4 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
25 顆

Składniki

  • 豬粗絞肉
    500 克
  • 乾香菇 (約6-8朵),泡軟瀝乾,去梗
    15 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 香油
    10 克
  • 地瓜粉
    50 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 蛋白
    1 顆
  • 1700 克

Wartości odżywcze na 25 顆

Kalorie 1469 kcal / 6140.6 kJ
Białko 103 g
Tłuszcz 83.4 g
Węglowodany 68.2 g
Błonnik 8.6 g
Tłuszcz nasycony 310.1 g
Sód 1291.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...