
Urządzenia i Akcesoria
香菇貢丸
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
25 顆
Składniki
-
豬粗絞肉500 克
-
乾香菇 (約6-8朵),泡軟瀝乾,去梗15 克
-
糖1 ½ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
米酒10 克
-
香油10 克
-
地瓜粉50 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
蛋白1 顆
-
水1700 克
Wartości odżywcze na 25 顆
Kalorie
1469 kcal /
6140.6 kJ
Białko
103 g
Tłuszcz
83.4 g
Węglowodany
68.2 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
310.1 g
Sód
1291.2 mg