
Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake aux galettes bretonnes et caramel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 parts
Składniki
La base
-
de beurre demi-sel coupé en morceaux80 g
-
de biscuits au beurre type galettes bretonnes, cassés en morceaux200 g
La garniture
-
de fromage frais, type Madame Loïk600 g
-
de sucre en poudre80 g
-
de farine2 c. à soupe
-
œufs3
Le caramel
-
de sucre en poudre100 g
-
d'eau30 g
-
de crème liquide entière100 g
-
de beurre demi-sel coupé en cubes d'1 cm15 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
574 kcal /
2386 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°11
67 Przepisów
Francja
Francja