Cheesecake aux galettes bretonnes et caramel

Cheesecake aux galettes bretonnes et caramel

3.9 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 parts

Składniki

La base
  • de beurre demi-sel coupé en morceaux
    80 g
  • de biscuits au beurre type galettes bretonnes, cassés en morceaux
    200 g
La garniture
  • de fromage frais, type Madame Loïk
    600 g
  • de sucre en poudre
    80 g
  • de farine
    2 c. à soupe
  • œufs
    3
Le caramel
  • de sucre en poudre
    100 g
  • d'eau
    30 g
  • de crème liquide entière
    100 g
  • de beurre demi-sel coupé en cubes d'1 cm
    15 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 574 kcal / 2386 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...