Cheesecake aux galettes bretonnes et caramel

Cheesecake aux galettes bretonnes et caramel

3.9 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 parts

Składniki

La base
  • 80 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 200 g de biscuits au beurre type galettes bretonnes, cassés en morceaux
La garniture
  • 600 g de fromage frais, type Madame Loïk
  • 80 g de sucre en poudre
  • 2 c. à soupe de farine
  • 3 œufs
Le caramel
  • 100 g de sucre en poudre
  • 30 g d'eau
  • 100 g de crème liquide entière
  • 15 g de beurre demi-sel coupé en cubes d'1 cm

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 9 g
Kalorie 2386 kJ / 574 kcal
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...