Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La base
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 200 g de biscuits au beurre, type galettes bretonnes, cassés en morceaux
La garniture
- 600 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 80 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de farine
- 3 œufs
Le caramel
- 100 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau
- 100 g de crème liquide entière
- 15 g de beurre demi-sel, coupé en cubes d'1 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2386 kJ / 574 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 39 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Charlotte aux framboises et chèvre frais
12h
Crumble pommes-framboises-coco
1h 5min
Fondant minute au chocolat
20 min
Crumble d'Alice pommes et noisettes
35 Min
Tarte chocolat caramel
2 godz. 15 min
Tarte Tatin caramel au beurre salé et sorbet yaourt
4h
Brownie aux noix de pécan
40 Min
Tarte amandine aux poires
3h 25min
Crumble pomme-kiwi
45 Min
Moelleux au chocolat au lait et cœur praliné
50 min
Tiramisu poire-speculoos
12h 30min
Crumble pomme, mangue et canneberge
45 Min