Cheesecake aux galettes bretonnes et caramel
TM6 TM5

Cheesecake aux galettes bretonnes et caramel

3.9 (15 ocen)

Składniki

La base

  • 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
  • 200 g de biscuits au beurre, type galettes bretonnes, cassés en morceaux

La garniture

  • 600 g de fromage frais, type Madame Loïk
  • 80 g de sucre en poudre
  • 2 c. à soupe de farine
  • 3 œufs

Le caramel

  • 100 g de sucre en poudre
  • 30 g d'eau
  • 100 g de crème liquide entière
  • 15 g de beurre demi-sel, coupé en cubes d'1 cm

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
2386 kJ / 574 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
45 g
Tłuszcz
39 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy