![Sablés léopard Sablés léopard](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8E6F9139-E4CD-4042-83D3-C5C0B685D030/Derivates/1aecd0dd-98e9-47ba-b0e5-49c4d23d8bb1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les pâtes à l'amande, au cacao et au cacao foncé
- 125 g de beurre, coupé en morceaux
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 20 g de poudre d'amande
- 1 ½ c. à soupe de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 427.2 kJ / 101.8 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petits pains au lait hérissons
2 godz. 35 min
Brookie
1 Std.
Comme un biscuit BN®
1 Std. 30 Min
Gâteau vapeur marbré
1 Std. 30 Min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1 Std. 30 Min
Moelleux vapeur choco-noisette
50 Min
Cookies fourrés à la pâte à tartiner
1hod. 10min
Gourmandises aux fraises
35min
Sablés choco-coco
45 分钟
Goûters fondants au chocolat
1 Std.
Barquettes à la fraise
35min
Cookies aux 3 chocolats
50 Min