Crumble banane, coco et pain d'épices

Crumble banane, coco et pain d'épices

3.9 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • 200 g de pain d'épices rassis ou toasté (8-9 tranches), coupé en morceaux
  • 50 g de noix de coco râpée
  • 100 g de beurre demi-sel
  • 250 g de pommes épluchées et coupées en quatre
  • 400 g de bananes coupées en rondelles (3 bananes env.)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2.7 g
Kalorie 1554 kJ / 372 kcal
Tłuszcz 19.8 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 43.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...