Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 75 g de noisettes
- 250 g de chocolat au lait, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 383 kJ / 92 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 4 g
Alternatywne przepisy
Biscuits fourrés type Oréo®
1h 15 min
Jardin de Pâques
2 godz. 25 min
Roses des sables
45min
Glace à la brioche
5h
Macarons lapins de Pâques
48j
Biscuits doigts de sorcière
2h
Meringues fantômes
3h 30min
Sablés choco-coco
45min
Barres choco-coco
1h
Tablette de chocolat au blé soufflé
2u. 40min
Meringues à aromatiser
3h 30min
Petits oursons guimauve-chocolat
4h