Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 500 g kaszy bulgur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
7 porcji
Składniki
-
500 g kaszy bulgur (patrz wskazówka)
-
1075 g wody
-
2 łyżki oleju
-
1 - 1 ¼ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
338 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
1024.4 kJ /
244.7 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
49.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie kaszy pęczak i warzyw na parze (w stacji Thermomix Friend®)
40min
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35min
Gotowanie kaszy bulgur
25min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20min
Gotowanie kaszy gryczanej
25min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 400 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie 350 g ryżu parboiled
35min
Gotowanie ryżu
25min