
Urządzenia i Akcesoria
Różowe shoty z imbirem
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
10 porcji
Składniki
-
3 cytryny (ok. 140 g), obrane, bez pestek i białych błonek (albedo), pokrojone na kawałki
-
450 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
450 g czerwonych buraków surowych, pokrojonych na kawałki
-
30 - 40 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
50.6 kcal /
211.7 kJ
Białko
1.1 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
12.8 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
36.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RÓŻOWE PRZEPISY III
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Napój wiosenny
10 min
Koktajl ananasowo-kokosowy z imbirem
10 min
Smoothie z jabłek i marchewki z miodem i cytryną
10 min
Napar ze skórki pomarańczowej i cytrynowej
25 min
Witaminowe shoty pomarańczowo-imbirowe
20 min
Smoothie melon-jabłko-marchew
15 min
Witaminowe shoty z różowym grejpfrutem
25 min
Smoothie burak-ananas-imbir
15 min
Smoothie z kiwi
10 min
Napój "słodki burak"
20 min
Zielone smoothie z kiwi, awokado i imbirem
5 min
Zielone smoothie z dojrzałymi bananami
10 min