Gotowanie 400 g kaszy bulgur

Gotowanie 400 g kaszy bulgur

5.0 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 porcji

Składniki

  • kaszy bulgur (patrz wskazówka)
    400 g
  • wody
    875 g
  • oleju
    1 ½ łyżki
  • soli
    ¾ - 1 płaska łyżeczka

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 195.8 kcal / 819.5 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 1.7 g
Węglowodany 39.3 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 270.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...