
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 400 g kaszy bulgur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 porcji
Składniki
-
kaszy bulgur (patrz wskazówka)400 g
-
wody875 g
-
oleju1 ½ łyżki
-
soli¾ - 1 płaska łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
195.8 kcal /
819.5 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
1.7 g
Węglowodany
39.3 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
270.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska