Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 400 g kaszy bulgur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 porcji
Składniki
-
400 g kaszy bulgur (patrz wskazówka)
-
875 g wody
-
1 ½ łyżki oleju
-
¾ - 1 płaska łyżeczka soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
270.4 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
819.5 kJ /
195.8 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
39.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35 min
Gotowanie kaszy bulgur
25 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20 min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 450 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 500 g kaszy bulgur
35 min