Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g di acqua
- 8 g di lievito di birra fresco
- 180 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro
- 200 g di ricotta fresca, scolata
- 8 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 916 kJ / 219 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 37.5 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Focaccia allo yogurt
3h
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Pane bianco
3h
Pane alla birra (TM6)
4 Std.
Focaccine all'origano
1h 30min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 godz.
Ciabattine
3h 30min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4h 30min
Polka (pane francese)
5h
Filone di sola semola
2h 50min
Ciabattine veloci
3h 10min