Urządzenia i Akcesoria
Pane alla ricotta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
8 pezzi
Składniki
-
1400 g di acqua
-
8 g di lievito di birra fresco
-
180 g di farina tipo 00
-
200 g di farina di semola di grano duro
-
200 g di ricotta fresca, scolata
-
8 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
7.7 g
Kalorie
916 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e pagnotte
15 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane bianco
3 godz.
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 godz. 30 min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4 godz. 30 min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Ciabattine
3 godz. 30 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Pane al latte con semi di papavero
1 godz. 40 min
Filoncini di semola
4 godz.