Pane alla ricotta
TM6

Pane alla ricotta

4.2 (87 ocen)

Składniki

  • 1400 g di acqua
  • 8 g di lievito di birra fresco
  • 180 g di farina tipo 00
  • 200 g di farina di semola di grano duro
  • 200 g di ricotta fresca, scolata
  • 8 g di sale

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
916 kJ / 219 kcal
Białko
7.7 g
Węglowodany
37.5 g
Tłuszcz
4.3 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy