Pane alla ricotta

Pane alla ricotta

4.2 101 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
8 pezzi

Składniki

  • 1400 g di acqua
  • 8 g di lievito di birra fresco
  • 180 g di farina tipo 00
  • 200 g di farina di semola di grano duro
  • 200 g di ricotta fresca, scolata
  • 8 g di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 7.7 g
Kalorie 916 kJ / 219 kcal
Tłuszcz 4.3 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 14.2 g
Węglowodany 37.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...