Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
TM31 TM5

Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente

4.8 (72 oceny)

Składniki

  • 120 g di torrone bianco, a pezzi
  • 4 uova (circa 60 g l'una)
  • 100 g di zucchero
  • 20 g di liquore all'amaretto
  • 500 g di mascarpone
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 80 g di pandoro, a fette

Salsa al cioccolato

  • 250 g di cioccolato fondente (75% di cacao), a pezzi
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3342.4 kJ / 798.9 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
44.9 g
Tłuszcz
66 g
Tłuszcz nasycony
28.6 g
Błonnik
3.5 g
Sód
0.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy