Focaccia al pesto

Focaccia al pesto

4.7 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 porzioni

Składniki

  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 70 g di foglie di basilico fresche lavate e asciugate
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 580 g di acqua
  • 6 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 550 g di farina manitoba
  • 10 g di sale
  • 10 g di sale grosso

Wartości odżywcze na 8 porzioni

Sód 8720 mg
Białko 103.1 g
Kalorie 12585.5 kJ / 3006 kcal
Tłuszcz 115.3 g
Błonnik 18.9 g
Tłuszcz nasycony 24.1 g
Węglowodany 389.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...