Torcolo di San Costanzo

Torcolo di San Costanzo

4.9 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 porzioni

Składniki

  • 300 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 40 g di strutto morbido a pezzetti
  • 170 g di zucchero
  • 300 g di farina manitoba
  • 300 g di farina tipo 00
  • 170 g di uvetta sultanina
  • 170 g di pinoli sgusciati
  • 170 g di cedro candito a tocchetti
  • 2 cucchiai di semi di anice
  • burro q.b.
  • 1 tuorlo leggermente sbattuto

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 3.4 mg
Białko 8.5 g
Kalorie 1892 kJ / 451.9 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 64.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...