Gratin de pâtes

Gratin de pâtes

3.9 345 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • de gruyère coupé en morceaux
    50 g
  • de champignons de Paris frais coupés en quatre ou six
    200 g
  • de lardons fumés
    100 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    200 g
  • poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • d'eau
    500 g
  • de gros sel
    1 c. à café
  • de pâtes sèches type macaronis (temps de cuisson 8 min) (voir "Conseil(s)")
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 540 kcal / 2266 kJ
Białko 18.8 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 52.3 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...