Poulet-champignons

Poulet-champignons

2.2 540 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 3 brins de persil plat frais équeutés
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 800 g d'eau
  • 1 cube de bouillon
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 300 g de pâtes sèches, type penne complètes
  • 150 g de filet de poulet, sans peau détaillé en cubes
  • 150 g de champignons de Paris frais émincés
  • 180 g de fromage à tartiner type Philadelphia
  • 50 de copeaux de parmesan

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 36 g
Kalorie 2340.8 kJ / 560 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 6.2 g
Węglowodany 56.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...