Poulet-champignons (nouvelle recette)

Poulet-champignons (nouvelle recette)

2.1 521 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de pâtes sèches, type penne complètes
    350 g
  • de filet de poulet, sans peau détaillé en cubes
    300 g
  • d'eau
    800 g
  • de bouillon
    1 cube
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de champignons de Paris frais émincés
    250 g
  • de fromage à tartiner type Philadelphia
    180 g
  • de persil plat frais équeutés et hachés
    3 brins
  • de parmesan en copeaux
    50

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 560 kcal / 2340.8 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 56.8 g
Błonnik 6.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...