
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 poivrons rouges coupés en deux et épépinés
- 500 g d'eau
- 200 g de pommes de terre coupées en fines rondelles
- 150 g de grosse courgette coupée en fines rondelles
- 400 g de filet de bar
- 8 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 8 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 4 filets d'huile d'olive
- 4 c. à soupe rases d'huile d'olive
- 4 pincées de fleur de sel
- le jus d'un citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 368.3 kcal / 1537.5 kJ
- Białko
- 22.8 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Węglowodany
- 19.5 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Sód
- 664.8 mg