Mille-feuille de bar aux légumes

Mille-feuille de bar aux légumes

4.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 4 poivrons rouges coupés en deux et épépinés
  • 500 g d'eau
  • 200 g de pommes de terre coupées en fines rondelles
  • 150 g de grosse courgette coupée en fines rondelles
  • 400 g de filet de bar
  • 8 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 8 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 filets d'huile d'olive
  • 4 c. à soupe rases d'huile d'olive
  • 4 pincées de fleur de sel
  • le jus d'un citron jaune

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 664.8 mg
Białko 22.8 g
Kalorie 1537.5 kJ / 368.3 kcal
Tłuszcz 22.3 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 19.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...