Arroz cremoso de cordero al ajillo

Arroz cremoso de cordero al ajillo

3.7 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 raciones

Składniki

  • 35 - 40 g de dientes de ajo
  • 40 g de aceite de oliva
  • 500 g de falda de cordero en trozos de 4-5 cm
  • 1 pastilla de caldo de carne
  • 1 cucharadita de perejil seco
  • ¼ de cucharadita de colorante amarillo
  • 100 g de vino blanco
  • 300 g de arroz de grano redondo
  • 200 - 250 g de calabacín en trozos de 2-4 cm
  • 850 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 57.8 mg
Białko 14.9 g
Kalorie 1696 kJ / 405 kcal
Tłuszcz 20.6 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Węglowodany 40.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...