Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 - 40 g de dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 500 g de falda de cordero en trozos de 4-5 cm
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 cucharadita de perejil seco
- ¼ de cucharadita de colorante amarillo
- 100 g de vino blanco
- 300 g de arroz de grano redondo
- 200 - 250 g de calabacín en trozos de 2-4 cm
- 850 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1696 kJ / 405 kcal
- Białko
- 14.9 g
- Węglowodany
- 40.4 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 57.8 mg
Alternatywne przepisy
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13h
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50min
Garbanzos con chistorra
40 Min
Guiso de pechuga de pollo, patatas y judías blancas
35min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 Std. 30 Min
Lentejas guisadas
50min
Arroz con atún
25 min
Macarrones carbonara con cerveza
20 min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2 Std. 50 Min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h
Judías carillas con chorizo y setas (Cocción lenta)
15h
Arroz cremoso de pollo y verduras
25 min