Urządzenia i Akcesoria
Zupa winna Riesling
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 porcji
Składniki
-
100 g cebuli , przekrojonej na połówki
-
100 g pora , pokrojonego w talarki
-
100 g ziemniaków , pokrojonych na kawałki
-
20 g masła
-
200 g wody
-
1 kostka bulionu drobiowego
-
200 g białego wytrawnego wina Riesling
-
330 g mleka
-
200 g śmietany , 12%
-
sól do smaku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
874 kJ /
209 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wigilijna zupa grzybowa z łazankami
1 godz. 15 min
Zupa grzybowa
1 godz. 15 min
Zupa krem z borowików
1 godz. 30 min
Krem z suszonych grzybów
55 min
Zupa grzybowa z dorszem
45 min
Barszcz czerwony zabielany
45 min
Wigilijna zupa migdałowa
35 min
Zupa rybna z warzywami
45 min
Zupa krem z pieczarek
20 min
Barszcz na zakwasie z uszkami
123 godz. 50 min
Barszcz z serem feta
40 min
Zupa grzybowa z białą fasolą
35 min