Tartare de bœuf à la moutarde, pommes frites

Tartare de bœuf à la moutarde, pommes frites

4.4 17 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • de viande de bœuf coupée en dés (1-2 cm)
    500 g
  • d'huile de friture
    2000 g
  • de pommes de terre coupées en bâtonnets (frites)
    1000 g
  • de ciboulette fraîche
    1 bouquet
  • d'oignons nouveaux
    80 g
  • radis roses
    4
  • de câpres en saumure
    40 g
  • de cornichons coupés en morceaux
    40 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de moutarde à l'ancienne
    2 c. à soupe
  • de sauce Worcestershire
    2 c. à soupe
  • de sauce au piment, type Tabasco®
    4 - 10 gouttes
  • sel
  • poivre moulu
  • jaunes d'œufs ultrafrais
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 707 kcal / 2971 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...