
Urządzenia i Akcesoria
Sakiewki ze szpinakiem i serem feta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
24 sztuki
Składniki
-
cebuli40 g
-
ząbki czosnku2
-
oliwy z oliwek20 g
-
liści szpinaku, mrożonych rozmrożonych, lekko odciśniętych i rozdzielonych (niezbitych)500 g
-
soli¼ - ½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
gałki muszkatołowej, mielonej1 szczypta
-
ciasta francuskiego (łącznie 550 g)2 płaty
-
sera typu feta twardego, pokrojonego w kostkę200 g
-
jajko roztrzepane1
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
125.2 kcal /
523.8 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
10.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Sód
208.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Zielone cannelloni
1 Std. 45 Min
Paszteciki śródziemnomorskie
50 Min
Paluchy z ciasta francuskiego z nadzieniem
40 Min
Imprezowy pierścień z szynką i serem
2 Std.
Sałatka brokułowa
30 Min
Lasagne brokułowa z łososiem
1 Std. 30 Min
Muszle makaronowe faszerowane ricottą i szpinakiem
1 Std. 35 Min
Rolada schabowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
1 Std. 20 Min
Rolada paprykowa z serem kozim, rukolą i orzechami włoskimi
5 Std.
Ślimaki na przerwę
2 Std. 15 Min
Cukinia faszerowana
1 Std. 40 Min
Cukinia nadziewana kaszą jaglaną
1 Std. 20 Min