Pizza aux blettes et au citron

Pizza aux blettes et au citron

4.5 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 25 godz. 50 min
4 portions

Składniki

La veille
  • d'eau
    100 g
  • de levure boulangère sèche
    1 c. à café
  • de farine de blé type 55
    170 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • d'huile d'olive
    10 g
Le jour même
  • farine de blé type 55, pour le plan de travail
  • gousse d'ail pelée et dégermée
    1
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de feuilles de blette nettoyées
    300 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de mozzarella coupée en lamelles
    1 boule
  • de pecorino
    100 g
    100 g de parmesan
  • le zeste d'un citron jaune râpé finement

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 453.3 kcal / 1900 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 35.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...