
Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowy chlebek arabski
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
3 sztuki
Składniki
-
wody150 g
-
suchych drożdży5 g
-
oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski10 g
-
mieszanki białych mąk bezglutenowych Schär Mix It®, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu250 g
-
soli1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
334 kcal /
1398.3 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PIECZYWO
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bezglutenowy chleb tostowy
15 Std.
Bagietki bezglutenowe na piwie
15 Std.
Kruche słone ciasteczka (bez glutenu)
1 Std. 20 Min
Focaccia (bez glutenu)
1 Std.
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 Min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
10 Min
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2 Std. 45 Min
Bagietka bezglutenowa
1 Std. 45 Min
Bezglutenowe brazylijskie bułeczki serowe
2 Std. 30 Min
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3 Std. 10 Min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 Std. 50 Min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 Std. 25 Min