![Bezglutenowy spód do tarty Bezglutenowy spód do tarty](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/278187.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 - 90 g wody
- 170 g mąki z brązowego ryżu
- 90 g mąki z cieciorki
- 20 g oliwy z oliwek
- 2 białka
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki sody oczyszczonej
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 4760 kJ / 1132 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 164 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bezglutenowy chlebek arabski
1hod. 50min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
10 Min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 Min
Focaccia (bez glutenu)
1 Std.
Naleśniki z mąki ryżowej
35 Min
Mazurek bezglutenowy
2 Std. 15 Min
Bezglutenowe brazylijskie bułeczki serowe
2h 30 min
Bezglutenowe bułki
1 Std. 15 Min
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2小时 45 分钟
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 Std. 50 Min
Pizza bezglutenowa z szynką parmeńską i rukolą
1 Std. 30 Min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 Std. 25 Min