
Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowy spód do tarty
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
440 g
Składniki
-
wody80 - 90 g
-
mąki z brązowego ryżu170 g
-
mąki z cieciorki90 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
białka2
-
soli½ łyżeczki
-
sody oczyszczonej½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
265.8 kcal /
1112.2 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
41.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
444.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PIECZYWO
9 Przepisów
Polska
Polska