Bezglutenowy spód do tarty

Bezglutenowy spód do tarty

3.2 30 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
440 g

Składniki

  • wody
    80 - 90 g
  • mąki z brązowego ryżu
    170 g
  • mąki z cieciorki
    90 g
  • oliwy z oliwek
    20 g
  • białka
    2
  • soli
    ½ łyżeczki
  • sody oczyszczonej
    ½ łyżeczki

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 265.8 kcal / 1112.2 kJ
Białko 8.7 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 41.5 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 444.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...