Bezglutenowy spód do tarty
TM6 TM5

Bezglutenowy spód do tarty

3.2 ( 30 ocen )

Składniki

  • 80 - 90 g wody
  • 170 g mąki z brązowego ryżu
  • 90 g mąki z cieciorki
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 2 białka
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki sody oczyszczonej

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
265.8 kcal / 1112.2 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
41.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
444.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy