![Mielenie mięsa Mielenie mięsa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5F030404-F933-496B-8286-A082D1CA9B88/Derivates/7E69205A-C08A-4922-9E06-B8EE2C3FE4BD.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g mięsa, bez ścięgien i kości, pokrojonego na kawałki (3 cm), częściowo zamrożone w jednej warstwie (30-60 minut)
- Wartości odżywcze
- na 300 g
- Kalorie
- 2604 kJ / 621 kcal
- Białko
- 75 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Tłuszcz nasycony
- 42 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pulpety z wołowiny i kiełbasy wieprzowej
45 Min
Rolada mięsna z serem żółtym i boczkiem na Varomie
1h 25min
Szpinak blanszowany do zamrożenia (dla dzieci)
30 Min
Siekanie cebuli
5 Min
Rozdrabnianie orzechów
5 Min
Rozdrabnianie parmezanu
5 Min
Bułka tarta ze świeżego pieczywa
5 Min
Warzywa gotowane na parze
35 Min
Bułka tarta
5 Min
Rozdrabnianie sera
5 Min
Cukier puder
5 Min
Piana z białek
5 Min