
Urządzenia i Akcesoria
Mielenie mięsa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
300 g
Składniki
-
mięsa, bez ścięgien i kości pokrojonego na kawałki (3 cm), częściowo zamrożone w jednej warstwie (30-60 minut)300 g
Wartości odżywcze na 300 g
Kalorie
621 kcal /
2604 kJ
Białko
75 g
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
42 g
Sód
0 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bułka tarta
5 min
Cukier puder
5 min
Rozdrabnianie parmezanu
5 min
Siekanie cebuli
5 min
Piana z białek
5 min
Rozdrabnianie orzechów
5 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min
Rozdrabnianie sera
5 min