Mielenie mięsa

Mielenie mięsa

3.8 567 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
300 g

Składniki

  • mięsa, bez ścięgien i kości pokrojonego na kawałki (3 cm), częściowo zamrożone w jednej warstwie (30-60 minut)
    300 g

Wartości odżywcze na 300 g

Kalorie 621 kcal / 2604 kJ
Białko 75 g
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 42 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...