
Urządzenia i Akcesoria
Surówka brokułowo-kalafiorowa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
koperku, świeżego tylko liście½ pęczka
-
cebuli przekrojonej na pół40 g
-
różyczek kalafiora200 g
-
różyczek brokułu50 g
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki100 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego10 g
-
cukru1 łyżeczka
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego2 szczypty
-
majonezu80 - 100 g
-
pomidor pokrojony w kostkę (ok. 150 g)1
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
199.8 kcal /
836.1 kJ
Białko
1.9 g
Tłuszcz
17.7 g
Węglowodany
10.1 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
442.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska