Porri in crema delicata

Porri in crema delicata

4.2 121 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 300 g di porri solo la parte bianca, a rondelle (1.5 cm)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di Gorgonzola a pezzi
  • 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
  • 40 g di panna fresca liquida
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 10.7 g
Kalorie 1071 kJ / 256 kcal
Tłuszcz 21.3 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...