
Urządzenia i Akcesoria
Penne cremose Gorgonzola e carote
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
di burro30 g
-
di carote pelate e tagliate a julienne100 g
-
di Gorgonzola a pezzi150 g
-
di panna fresca liquida40 g
-
di pasta secca corta tipo penne320 g
-
pera sbucciata e a dadini (2 cm)1
-
di pepe nero macinato (opcjonalnie)1 pizzico
-
Parmigiano reggiano grattugiato (opcjonalnie) a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
516 kcal /
2159 kJ
Białko
16.5 g
Tłuszcz
21.1 g
Węglowodany
63 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Il carrello di dicembre
20 Przepisów
Włochy
Włochy