Farfalle asparagi e bottarga

Farfalle asparagi e bottarga

4.6 61 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipollotto a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 300 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 320 g di pasta secca tipo farfalle
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 60 g di bottarga a fettine

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 25.2 g
Kalorie 2557.1 kJ / 610.8 kcal
Tłuszcz 50 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 29.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...