Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de garbanzos secos (pedrosillano)
- 2000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 chorizo asturiano
- 1 morcilla asturiana
- 100 g de lacón desalado
- 100 g de tocino entreverado curado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2650 kJ / 634 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 38.3 g
- Tłuszcz
- 39.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 11.2 g
- Sód
- 1308.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14 godz. 40 min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 godz. 30 min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25min
Garbanzos con chistorra
40 Min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50 min.
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 godz.
Albóndigas con espaguetis y salsa de tomate (Cocción lenta)
1h 30 min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17 Std. 30 Min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17 Std. 30 Min
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1h 20 min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 godz. 40 min