Garbanzos con compango en cocción lenta

Garbanzos con compango en cocción lenta

3.5 70 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 13 godz.
4 raciones

Składniki

  • 300 g de garbanzos secos (pedrosillano)
  • 2000 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 chorizo asturiano
  • 1 morcilla asturiana
  • 100 g de lacón desalado
  • 100 g de tocino entreverado curado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1308.8 mg
Białko 30.8 g
Kalorie 2650 kJ / 634 kcal
Tłuszcz 39.8 g
Błonnik 11.2 g
Tłuszcz nasycony 14.4 g
Węglowodany 38.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...