![Garbanzos con compango (Cocción lenta) Garbanzos con compango (Cocción lenta)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9D456904-A7D9-4087-9043-AAC3C8051DF8/Derivates/768912fd-102c-43c9-8cfa-b256bd69978f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de garbanzos secos (pedrosillano)
- 2000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 chorizo asturiano
- 1 morcilla asturiana
- 100 g de lacón desalado
- 100 g de tocino entreverado curado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2650 kJ / 634 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 38.3 g
- Tłuszcz
- 39.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 11.2 g
- Sód
- 1308.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Garbanzos con chistorra
40 min
Arroz blanco de grano largo (Cocción de arroz)
35min
Pasta rápida al gusto
25 min
Macarrones con tomate y chorizo XXL
45min
Albóndigas con espaguetis y salsa de tomate (Cocción lenta)
1h 30min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 Std. 25 Min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16h 30min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30 min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30min
Arroz cremoso de pollo y verduras
25 min