Urządzenia i Akcesoria
Chorizo and squid stew (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (1cm)200 g
-
whole medium squid cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles650 g
-
chorizo cut into slices (1 cm)150 - 200 g
-
carrot cut into cubes (1 cm)150 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
Pernod® (optional - see Tips)30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)1
-
paprika1 tsp
-
dried bay leaf1
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
-
crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2528.8 mg
Białko
54.7 g
Kalorie
2836.9 kJ /
675.5 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
14.9 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
58.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Mussels in coconut milk
25 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 godz. 30 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Chilli crab pasta
35 min
Damper with golden syrup butter
40 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 godz. 45 min