Chorizo and squid stew (TM5)

Chorizo and squid stew (TM5)

2.8 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • olive oil
    20 g
  • brown onion cut into wedges (1cm)
    200 g
  • whole medium squid cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
    650 g
  • chorizo cut into slices (1 cm)
    150 - 200 g
  • carrot cut into cubes (1 cm)
    150 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    20 g
  • Pernod® (optional - see Tips)
    30 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
    1
  • paprika
    1 tsp
  • dried bay leaf
    1
  • canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
    800 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
  • crusty bread to serve

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 675.5 kcal / 2836.9 kJ
Białko 54.7 g
Tłuszcz 20.6 g
Węglowodany 58.8 g
Błonnik 14.9 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Sód 2528.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...