Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Białko
- 54.7 g
- Węglowodany
- 58.8 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 14.9 g
- Sód
- 2528.8 mg
Alternatywne przepisy
Bengali fish cakes
1h 20min
Thai noodle and seafood salad
50 Min
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30min
Sardines with tomato couscous
55min
Layered lamb curry
1h
Goi muc (squid salad)
45min
Asparagus and pea omelette
20 Min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 Min
Curry lamb cutlets
1h
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Chicken and prawn noodles
30 Min