Urządzenia i Akcesoria
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water400 g
-
ripe pears (3-4), peeled, cut into halves and cores removed300 - 400 g
-
dark chocolate cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
thickened cream100 g
-
honey1 tsp
-
ground cardamom1 ½ tsp
-
flaked almonds toasted or unsalted pistachio nuts, toasted50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1480 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Zucchini pistachio loaf
1 godz. 30 min
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Mixed berry clafoutis
40 min
Mandarin crème brûlée
4 godz. 15 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Lamb Kibbeh
1 godz. 30 min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24 godz. 35 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 godz. 30 min