Urządzenia i Akcesoria
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water400 g
-
ripe pears (3-4), peeled, cut into halves and cores removed300 - 400 g
-
dark chocolate cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
thickened cream100 g
-
honey1 tsp
-
ground cardamom1 ½ tsp
-
flaked almonds toasted or unsalted pistachio nuts, toasted50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1480 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Rice pureé with fruit (fresh rice cereal)
10 min
Berry mousse
5 godz.
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Mixed vegetable mash (purée)
40 min
Vitality truffles
25 min
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5 min
Lemon sorbet
8 godz. 30 min
Classic mushroom risotto
30 min