Urządzenia i Akcesoria
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water400 g
-
ripe pears (3-4), peeled, cut into halves and cores removed300 - 400 g
-
dark chocolate cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
thickened cream100 g
-
honey1 tsp
-
ground cardamom1 ½ tsp
-
flaked almonds toasted or unsalted pistachio nuts, toasted50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1480 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2 godz. 15 min
Lamb stew with couscous
2 godz. 10 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Semolina custard
20 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Almond thins
25 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Risotto verde
45 min
Ricotta gnocchi
2 godz.
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 min
Classic mushroom risotto
30 min