Urządzenia i Akcesoria
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water400 g
-
ripe pears (3-4), peeled, cut into halves and cores removed300 - 400 g
-
dark chocolate cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
thickened cream100 g
-
honey1 tsp
-
ground cardamom1 ½ tsp
-
flaked almonds toasted or unsalted pistachio nuts, toasted50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1480 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Basil pesto
10 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Strawberry pear purée (around 6 months)
15 min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 godz. 30 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 godz. 10 min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 godz.
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.