Urządzenia i Akcesoria
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water400 g
-
ripe pears (3-4), peeled, cut into halves and cores removed300 - 400 g
-
dark chocolate cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
thickened cream100 g
-
honey1 tsp
-
ground cardamom1 ½ tsp
-
flaked almonds toasted or unsalted pistachio nuts, toasted50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1480 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apricot apple pie
1 godz. 40 min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 godz.
Lamb and barley soup
50 min
Cheese soufflés
30 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 godz. 40 min
Cheesy biscuits
1 godz. 25 min
Basic vegetable stock
1 godz.
Semolina gnocchi with asparagus
1 godz. 15 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Classic mushroom risotto
30 min