Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 克 奶油
- 100 克 洋蔥, 切條
- 2 隻 螃蟹, 洗淨,清除內臟
- 15 克 蔥, 切段
- 10 克 新鮮紅辣椒, 切片
- 15 克 米酒
- ¼ - ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 黑胡椒粒
- 10 克 蒜頭, 切片
- 15 克 薑, 切片
- 600 克 水 (蒸煮用)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1052 kJ / 251 kcal
- Białko
- 26.9 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
- Błonnik
- 1.2 g