奶油洋蔥蒸螃蟹

奶油洋蔥蒸螃蟹

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 奶油
    40 克
  • 洋蔥 切條
    100 克
  • 螃蟹 洗淨,清除內臟
    2 隻
  • 切段
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切片
    10 克
  • 米酒
    15 克
  • ¼ - ½ 茶匙
  • 整粒黑胡椒
    1 茶匙
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 切片
    15 克
  • (蒸煮用)
    600 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 251 kcal / 1052 kJ
Białko 26.9 g
Tłuszcz 12.7 g
Węglowodany 13.5 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...