
Urządzenia i Akcesoria
奶油洋蔥蒸螃蟹
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
奶油40 克
-
洋蔥 切條100 克
-
螃蟹 洗淨,清除內臟2 隻
-
蔥 切段15 克
-
新鮮紅辣椒 切片10 克
-
米酒15 克
-
鹽¼ - ½ 茶匙
-
整粒黑胡椒1 茶匙
-
蒜頭 切片10 克
-
薑 切片15 克
-
水 (蒸煮用)600 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
251 kcal /
1052 kJ
Białko
26.9 g
Tłuszcz
12.7 g
Węglowodany
13.5 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

熱炒排行榜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan