Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 洋蔥 ,切塊
- 2 粒 蒜頭
-
200
克 番茄 ,切塊
lub 200 克 罐裝番茄 - 50 克 橄欖油
- 400 克 長梗米
- 2 茶匙 鹽
- 1200 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1009 kJ / 241 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.6 g