
Urządzenia i Akcesoria
綜合果菜汁
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 人份
Składniki
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊 (約3公分)150 克
-
蘋果 ,去籽,切塊 (約3公分)240 克
-
西洋芹 ,取莖,切段 (約3公分)50 克
-
冰糖粉 ,依個人口味調整50 克
-
水600 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
90.3 kcal /
377.5 kJ
Białko
0.6 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
23.9 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan