Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 洋蔥, 切塊(約3公分)
- 150 克 牛蕃茄, 去皮、切塊(約3公分)
- 1 大匙 萊姆汁
- 1 大匙 糖
- 新鮮香菜, 少許,切碎
- ¼ 茶匙 粗粒黑胡椒粉
- 鹽, 少許,依個人口味調整
- Wartości odżywcze
- na 1 份食譜
- Kalorie
- 414 kJ / 99 kcal
- Białko
- 2.35 g
- Węglowodany
- 22.245 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Błonnik
- 3.4 g