白醬野菇燕麥燉飯
TM5 TM6

白醬野菇燕麥燉飯

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 10 克 蒜頭
  • 80 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
  • 30 克 橄欖油
  • 120 克 鴻喜菇 , 去根部,剝散
  • 80 克 燕麥(榖類) ,預先浸泡2小時,瀝乾
  • 220 克 牛奶
  • 30 克 鮮奶油
  • ¼ 茶匙 凱宴辣椒粉
  • 10 克 帕瑪森起士粉 (現磨)
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • ¼ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2172.5 kJ / 520 kcal
Białko
12.5 g
Węglowodany
41.5 g
Tłuszcz
36.5 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy