Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 80 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 30 克 橄欖油
- 120 克 鴻喜菇 , 去根部,剝散
- 80 克 燕麥(榖類) ,預先浸泡2小時,瀝乾
- 220 克 牛奶
- 30 克 鮮奶油
- ¼ 茶匙 凱宴辣椒粉
- 10 克 帕瑪森起士粉 (現磨)
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2172.5 kJ / 520 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 41.5 g
- Tłuszcz
- 36.5 g
- Błonnik
- 6 g