白醬野菇燕麥燉飯

白醬野菇燕麥燉飯

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    80 克
  • 橄欖油
    30 克
  • 鴻喜菇 , 去根部,剝散
    120 克
  • 燕麥(榖類) ,預先浸泡2小時,瀝乾
    80 克
  • 牛奶
    220 克
  • 鮮奶油
    30 克
  • 凱宴辣椒粉
    ¼ 茶匙
  • 帕瑪森起士粉 (現磨)
    10 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 520 kcal / 2172.5 kJ
Białko 12.5 g
Tłuszcz 36.5 g
Węglowodany 41.5 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...