
Urządzenia i Akcesoria
白醬野菇燕麥燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)80 克
-
橄欖油30 克
-
鴻喜菇 , 去根部,剝散120 克
-
燕麥(榖類) ,預先浸泡2小時,瀝乾80 克
-
牛奶220 克
-
鮮奶油30 克
-
凱宴辣椒粉¼ 茶匙
-
帕瑪森起士粉 (現磨)10 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
520 kcal /
2172.5 kJ
Białko
12.5 g
Tłuszcz
36.5 g
Węglowodany
41.5 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超級穀物
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan