清燉蘿蔔牛肉湯

清燉蘿蔔牛肉湯

4.0 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 牛腱肉 川燙去血水,切塊
    600 克
  • 800 克
  • 白蘿蔔 切塊
    200 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    100 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 切段
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 224 kcal / 941 kJ
Białko 31.238 g
Tłuszcz 8.708 g
Węglowodany 3.835 g
Błonnik 1.181 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...