
Urządzenia i Akcesoria
清燉蘿蔔牛肉湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
薑 切片10 克
-
牛腱肉 川燙去血水,切塊600 克
-
水800 克
-
白蘿蔔 切塊200 克
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蔥 切段10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
224 kcal /
941 kJ
Białko
31.238 g
Tłuszcz
8.708 g
Węglowodany
3.835 g
Błonnik
1.181 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan