Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 牛奶
-
20
克 新鮮酵母 ,剝碎
lub 2 茶匙 乾酵母粉 (8克) - 350 克 高筋麵粉 ,多備一些作手粉
- 4 顆 蛋
- 60 - 100 克 糖
- 1 茶匙 鹽
- 170 克 奶油 ,多備一些塗抹用
- 1 顆 蛋黃 ,刷上色用
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 669 kJ / 200 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 0.7 g