Finocchi alla valdostana

Finocchi alla valdostana

4.4 185 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di Parmigiano Reggiano
  • 500 g di acqua
  • 4 finocchi piccoli, puliti e tagliati in quarti
  • 150 g di Fontina a fette
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 416.2 mg
Białko 13.1 g
Kalorie 789.5 kJ / 188.7 kcal
Tłuszcz 13.9 g
Błonnik 50.1 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Węglowodany 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...