Urządzenia i Akcesoria
Duchess potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 pieces
Składniki
-
water plus 1 extra tablespoon for egg wash500 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
floury potatoes peeled and cut into pieces (2 cm - see Tips)700 g
-
egg yolks3
-
salted butter20 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
egg for egg wash1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
365.8 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
330.9 kJ /
78.8 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panettone
34 godz. 25 min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
Curly Fries with Garlic Sauce
Brak ocen
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Buffalo chicken pizza
1 godz. 30 min
Sausage sizzle with beer braised onions
1 godz. 15 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Jalapeño poppers
35 min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 godz. 20 min
Taleggio cheese sauce
10 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min