Urządzenia i Akcesoria
Duchess potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 pieces
Składniki
-
water plus 1 extra tablespoon for egg wash500 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
floury potatoes peeled and cut into pieces (2 cm - see Tips)700 g
-
egg yolks3
-
salted butter20 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
egg for egg wash1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
365.8 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
330.9 kJ /
78.8 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.
Cheesecakes in jars
4 godz.
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Baguettes
3 godz. 45 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Lemon meringue tarts
25 godz. 30 min
Ghost meringues
12 godz. 25 min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Crème caramels
7 godz. 45 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min