Urządzenia i Akcesoria
Vegetable liquid stock (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
1555 g
Składniki
-
mixed vegetables cut into pieces (eg. carrots, celery, celeriac)400 g
-
onion peeled and cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
tomato cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
fresh bay leaves2
-
allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1555 g
Sód
5592.4 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
1584 kJ /
378.6 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
21.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
77.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6h 20min
Orange, raspberry and coconut jellies
2h 30min
Seafood Tofu
Pas d’évaluation
Baked salmon with spiralized zucchini
Pas d’évaluation
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Pas d’évaluation
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Whipped egg whites
10min
Cashew spread (10-12 months)
5min
Berry chia jam
3h 15min
Frozen strawberry cheesecake
24h
Strawberry jelly boats
4h
Coconut and cinnamon teff porridge
30min