Urządzenia i Akcesoria
Vegetable liquid stock (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
1555 g
Składniki
-
mixed vegetables cut into pieces (eg. carrots, celery, celeriac)400 g
-
onion peeled and cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
tomato cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
fresh bay leaves2
-
allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1555 g
Sód
5592.4 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
1584 kJ /
378.6 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
21.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
77.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6 godz. 20 min
Orange, raspberry and coconut jellies
2 godz. 30 min
Seafood Tofu
Brak ocen
Baked salmon with spiralized zucchini
Brak ocen
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 godz. 15 min
Whipped egg whites
10 min
Cashew spread (10-12 months)
5 min
Berry chia jam
3 godz. 15 min
Frozen strawberry cheesecake
24 godz.
Strawberry jelly boats
4 godz.
Coconut and cinnamon teff porridge
30 min