Urządzenia i Akcesoria
Feijoa jelly
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 27 godz. 40 min
1 jar
Składniki
-
feijoas peeled and cut into pieces1000 g
-
piece fresh ginger cut into thin slices3 cm
-
orange zest only, no white pith1
-
lemon juiced1
-
water400 g
-
jam setting sugar according to amount of syrup500 - 700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
45.1 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
13136.2 kJ /
3127.7 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
38.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
782.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sago plum pudding
28 godz. 15 min
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min
Plum sauce
55 min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Lime meringue tartlets
2 godz. 40 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 godz. 20 min
Feijoa chutney
1 godz. 15 min
Caramel feijoa upside down cake
1 godz. 10 min
Amarula coffee
10 min
Lemon or lime butter
15 min
Traditional Worcestershire sauce
35 min