Feijoa jelly

Feijoa jelly

4.1 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 27 godz. 40 min
1 jar

Składniki

  • feijoas peeled and cut into pieces
    1000 g
  • piece fresh ginger cut into thin slices
    3 cm
  • orange zest only, no white pith
    1
  • lemon juiced
    1
  • water
    400 g
  • jam setting sugar according to amount of syrup
    500 - 700 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 jar

Sód 45.1 mg
Białko 7.7 g
Kalorie 13136.2 kJ / 3127.7 kcal
Tłuszcz 3.2 g
Błonnik 38.9 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 782.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...