Empadão de coelho

Empadão de coelho

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 doses

Składniki

Recheio
  • queijo parmesão
    50 g
  • flocos de aveia
    40 g
  • azeite
    35 g
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • cogumelos frescos cortados em quartos
    300 g
  • molho de soja
    10 g
  • malagueta (opcjonalnie) cortada em metades
    ½
  • carne de coelho picada
    500 g
  • sal
    1 c. chá de
  • cebolinho picado
    10 g
  • limão só a raspa
    1
Puré
  • abóbora cortada em pedaços
    500 g
  • nabo cortado em pedaços
    550 g
  • sal
    1 c. chá de
  • manteiga
    50 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 304 kcal / 1270 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...