Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 dentes de alho
- 135 g azeite
- 500 g coelho s/ osso cortado em pedaços
- 1 c. chá de paprika
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 30 g salsa
- 80 g vinagre de vinho branco
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 981 kJ / 235 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldeirada de marisco
40 Min
Creme de castanhas
30 Min
Lombo de vitela com mostarda em massa folhada
2 Std.
Coelho de fricassé com batata nova
45 Min
Caldeirada de amêijoas
2h 45 min.
Canja de conquilhas
55 min.
Poejada
45 Min
Coelho à caramela
13h
Guisado de borrego com arroz a vapor
4h
Peixe a vapor de saquê com arroz preto e brócolos
55 min.
Dourada recheada com pesto de coentros
50 Min
Coelho com feijoca e arroz
1 Std. 10 Min