Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux

Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux

4.4 150 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons frais (vert et blanc), en morceaux
    150 g
  • de blancs de poireau en morceaux
    450 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • dose de safran
    1
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • filets de lieu noir sans peau (125 g chacun environ)
    4
    4 filets de poisson blanc, sans la peau, (125 g chacun environ)
  • d'eau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 309 kcal / 1293 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...