Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux

Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux

4.4 158 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 150 g d'oignons frais (vert et blanc), en morceaux
  • 450 g de blancs de poireau en morceaux
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 dose de safran
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 filets de lieu noir sans peau (125 g chacun environ)
    4 filets de poisson blanc, sans la peau, (125 g chacun environ)
  • 500 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 24 g
Kalorie 1293 kJ / 309 kcal
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...