Crêpes salées sans gluten aux fruits de mer

Crêpes salées sans gluten aux fruits de mer

3.7 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

La pâte à crêpe
  • de lait
    300 g
  • œufs
    3
  • de sel
    1 c. à café
  • de farine de riz
    150 g
  • de beurre
    60 g
La garniture
  • gousses d'ail de belle taille
    3
  • d'échalotes
    80 g
  • de persil plat frais et un peu pour la finition
    20 g
  • de beurre salé
    40 g
  • de cocktail de fruits de mer surgelé
    500 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 353 kcal / 1469 kJ
Białko 17.2 g
Tłuszcz 20.2 g
Węglowodany 25.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...